TAIF cupvann mot seriekonkurrent

Publicerad 2 september 2016

Tingsryds AIF inledde helgens turnering i Kristianstad mot seriekonkurrenten Pantern.

TAIF fick en strålande start på matchen och forwarden Christopher Bengtsson, som tränat med laget under veckan, gjorde 1-0 efter bara några minuter. Lukas Hansson kunde efter 08.45 göra 2-0 och Tingsryd kunde fortsätta hålla i taktpinnen.

I andra perioden fortsatte TAIF med det offensiva spelet och laget utökade ledningen genom Filip Owesson och inför sista perioden stod det 3-1 till Tingsryd.

Men lagen skulle göra ett varsitt mål till. Jonathan Johnson förvaltade Tingsryds spel 5 mot 3 och gjorde 4-1 med dryga nio minuter kvar på matchklockan. TAIF vann matchen med 4-2 och möter under lördagen Karlskoga.