Växjö Lakers har kvitterat i semifinalserien

Göteborg • Publicerad 6 april 2023
Hardy Häman Aktell och målvakt Emil Larmi jublar efter semifinal fyra i SHL mellan Frölunda och Växjö.Foto: MICHAEL ERICHSEN

Växjö Lakers vann den fjärde semifinalen mot Frölunda på bortaplan med 2-0.

Tidigt i den första perioden gjorde Erik Josefsson 1-0 för Växjö och i den andra perioden utökade Joachim Blichfeld ledningen till 2-0. Frölunda låg sedan på för att få hål på den storspelande Växjömålvakten Emil Larmi, men lyckades inte. Växjö lyckades stänga igen matchen och kvitterade därmed i semifinalserien till 2-2. Nästa match spelas på påskafton i Vida arena.